Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İL VE BÖLGE BİRİNCİLİKLERİ,FUTBOL KIZ TAKIMI İL BİRİNCİLİĞİ,ERKEK FUTBOL TAKIMLARI İL VE BÖLGE BİRİNCİLİKLERİ VE SAYAMAYACAĞIMIZ DİĞER BAŞARILARIMIZ..

Saatler: SABAH DEVRSİ:GİRİŞ 07:00 - ÇIKIŞ 12.30 ÖĞLE DEVRESİ:GİRİŞ 12.40- ÇIKIŞ 17:20
Isınma: KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Harezmi eğitim modeli uygulanmaktadır.

Telefon - 04142472053

WEB - https://mehmetakifersoy63.meb.k12.tr

Adres - EYYÜP NEBİ MAH. 3492 SK. EYYUBIYE MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO: 13/3 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM